HondenPage baasje Laura met Finn en Fae

Over Laura met Finn en Fae

honden foto van Laura met Finn en Fae Finn is 2 jaar en heeft sinds kort een vriendin erbij: Fae van 5 maanden. Het lijkt wel alsof ik haar aan hem cadeau heb gedaan. Ze spelen samen, hebben buiten de grootste lol en Finn is zichtbaar veel gelukkiger met een soortgenoot erbij. Fae is een schatje, een vrij rustige pup, geen haantje de voorste. Dat is fijn, want als kinderen haar willen aaien, gaat ze rustig zitten en laat het toe zolang het ok is. Binnenkort de pubertijd in... Bij Finn heb ik hier weinig van gemerkt, maar bij Fae weet ik zeker dat ze gaat banjeren!

Krabbels aan Laura met Finn en Fae

honden page profiel sorayasoraya schreef om 12 juni om 15:34
Hai.Hoe is het nu met Finn?Is hij al wat minder bang van kinderen,ook nu met Fae(de onstuimige pup) erbij?Groetjes Soraya&Mila
honden page profiel Jeannette Jeannette schreef om 31 maart om 15:48
Wat een prachtige hond zeg die Finn! Wauw, waar komt hij vandaan en welk ras/ mix is hij?
honden page profiel sorayasoraya schreef om 20 maart om 15:57
Hoi,Finn is wel een hele mooie hond hè!!Mila staat onder contract bij Rescue dogs europe,deze mensen werkte samen met een gezin in Spanje,daar is Mila geboren.Het gezin in Spanje is uiteindelijk voor zichzelf begonnen en heet Arca Noah...vandaar dat ik zeg ze staat onder contract bij de RDE,maar ze is geboren bij Arca Noah.Heb je nog meer foto's van Finn???Groetjes Soraya&Mila.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Laura met Finn en Fae heeft 98 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Laura met Finn en Fae zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Laura met Finn en Fae was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 5 uur, 3 minuten, 53 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^